Işık: “Son Dakikaya Dek Savaşacağız”

CIP Travel Antalyaspor bu hafta Ankara deplasmanında Spor Toto ile karşılaşacak.

Işık: “Son Dakikaya Dek Savaşacağız”
6 Aralık 2019 12:07

THF Erkekler süper Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz hafta evinde MYK Hentbol’u 28-19 mağlup eden CIP Travel Antalyaspor, bu hafta pazar günü Ankara’da oynayacağı Spor Toto karşılaşmasından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. 

CIP Travel Antalyaspor Başantrenörü Fatih Işık, yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta alınan galibiyetin önemine değinerek, “Puan ve sıralama anlamında galibiyet önemliydi. Bizim için dört puanlık bir maçtı. Taktiksel ve zihinsel olarak iyi hazırlandık. Bu çalışmanın karşılığını da galip gelerek aldık.” dedi.

Şu anda 8 puanla ligde dördüncü sırada bulunduklarını hatırlatan Işık, “Hafta sonu Ankara deplasmanında Spor Toto ile oynayacağız. İyi bir takıma karşı zorlu bir maça çıkacağız. Aynı puanda fakat averaj farkıyla önlerinde bulunuyoruz. Kazanan takım ilk 4 açısından güzel bir avantaj yakalayacak. Kazanmak adına maçı çok istemeli, yaşamalı ve son düdüğe dek savaşmalıyız. Parolamız mutlak galibiyet.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 8 Aralık 2019 Pazar günü 13.00’da THF Spor Salonu’nda oynanacak Spor Toto SK – CIP Travel Antalyaspor mücadelesi TRT Spor2’den naklen yayımlanacak.