Hentbolda İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ilk yarısı altıncı sırada tammalayan Antalyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor …

Hentbolda İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor
12 Ocak 2018 13:09

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ilk yarısını altıncı sırada tamamlayan Antalyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.

Avrupa Kupası hedefi ile çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında bir diğer Antalya temsilcisi Serik Belediyespor ile karşılaşacak. 21 Ocak Pazar günü 13.00’da Gloria Sports Arena’da rakibini ağırlayacak Antalyaspor, Serik Belediyespor karşısına kazanma parolasıyla çıkmaya hazırlanırken, m Hentbol Başantrenörü Stevo Nikocevic, yaptığı açıklamada Serik Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu vurguladı.

Rakipleri karşısında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren Nikocevic, “Biz, daha çok taraftarımızın önünde maçlarımızı oynamak ve onların desteğini daha da çok hissetmek istiyoruz. Çıktığımız bu zorlu yolculukta tüm taraftarımızın bizimle olmasını diliyoruz. Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Avrupa Kupası yolunda emin adımlar atmak istiyoruz. Umarım 2. yarı, bizim için daha iyi olacaktır. Biz, takım olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.