Genç Hentbolcular 2. Etaba Hazırlanıyor

Kasım ayında Erkekler Süper Gençler Ligi’ni aldıkları dört galibiyetle tamamlayarak ikinci etaba katılmaya hak kazanan Antalyaspor Genç Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor…

Genç Hentbolcular 2. Etaba Hazırlanıyor
31 Ocak 2018 11:53

Kasım ayında Erkekler Süper Gençler Ligi’ni aldıkları dört galibiyetle tamamlayarak ikinci etaba katılmaya hak kazanan Antalyaspor Genç Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kasım ayında oynanan beş maçta dört galibiyet alan ve 2. Etap müsabakaları için hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, mart ayının ikinci haftasında Ankara’da üç maça daha çıkacak. Erzurumspor, Göztepe ve SELKA Eskişehir ile oynayacak gençler, bu etabı da kazanırsa nisan ayında oynanacak 3. Etap müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.  Bu etaptan da galibiyetle ayrılan takım, Türkiye Şampiyonu olacak ve bu ligde elde edilen puanlar doğrudan Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadele eden hentbol takımımızın hanesine yansıyacak.

Öte yandan 2017-2018 sezonunda yapılan Erkekler Süper Gençler Ligi müsabakalarının üç etap olarak yapıldığını belirten Hentbol Genç Takım Antrenörü Mustafa Babacan, “Takımımız bu müsabakalar sonunda topladığı puanları A takımımıza devredecek. Genç takımımız, bu zorlu etapları da tamamlama ve şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde açıklamada bulundu.