Hentbol Takımı 6 Antalyalı Sporcuya İmza Attırdı

Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı 6 sporcuya imza attırdı.

Hentbol Takımı 6 Antalyalı Sporcuya İmza Attırdı
9 Eylül 2021 14:11

Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadelesini sürdüren Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenör Murat Mızrakçı ve Antalyalı 6 sporcu ile sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ve Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak da katıldı. 

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, 18 Eylül’de İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçla başlayacak olan yeni sezon öncesi 6 Antalyalı sporcuya aynı anda imza attırmayı düşündüklerini söyledi. 6 oyuncunun da Antalya doğumlu olduğunu hatırlatan İrban, “Öncelikle geçtiğimiz sezon da birlikte olduğumuz antrenörümüz Murat Mızrakçı ile devam ediyoruz. Ayrıca bazıları başka takımlardan gelen, bazıları geçen sezon da bizimle birlikte olan 6 Antalyalı sporcu ile 1’er yıllık anlaşma sağladık. Bu sezon da genç bir takım ile yolumuza devam ediyoruz. Yaş ortalamamız, 22,6 oldu. Ligin en genç kadrolarından birine sahibiz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak ise takımın iyi bir sezon geçirmesi dileyerek sözlerine başladı. Küçükçolak, “Genç bir takım olmanın avantajını kullanacağız. Disiplinli bir antrenörümüz ve disiplinli bir takımımız var. Sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olmayı umut ediyoruz. Bütçemiz az olabilir ama hentbol sporu bütçeden bağımsız olarak genç, hızlı ve disiplinli takımların başarılı olduğu bir spor. Bu sezon daha fazla seyirciye oynayacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor Erkek Hentbol Takımının antrenörü olarak yeniden görev yapacak olan Murat Mızrakçı ise spor ekonomisindeki sıkıntıdan en çok hentbol branşının etkilendiğini belirterek, “Antalyaspor büyük bir camia ve şehrin ilgisi artarak devam ediyor. Antalyaspor’un sporculara sağladığı imkanlar anlamında diğer şehir ve kulüplerden çok önemli ve olumlu farkları var. Genç ama geniş bir kadroya sahibiz. Takım ruhu ile birleştirirsek başarılı olmamamız için bir neden yok” ifadelerini kullandı.

Sporcular adına konuşan kaptan Savaş Beyhan ise kendisinin 6 yıldır takımda olduğunu, bu yıl da ellerinden gelenin en iyisini parkeye yansıtarak başarılı olacaklarını söyledi.

Antalyaspor Hentbol Takımı’nda Antrenör Murat Mızrakçı’nın yanı sıra takım kaptanı Savaş Beyhan (24), Anıl Tanman (29), Ali Emre Babacan (21), Nevzat Anıl Yıldız (35), Ümit Bahadır (24) ve Serhat Karadoğan (19) kendilerini kırmızı beyaz renklere bağlayan imzayı attı ve toplu olarak basın mensuplarına poz verdi.