Başantrenör Fatih Işık’tan İlk Yarı Değerlendirmesi

CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı Baş Antrenörü Fatih Işık, ilk yarıyı değerlendirdi.

Başantrenör Fatih Işık’tan İlk Yarı Değerlendirmesi
18 Aralık 2019 14:18

THF Erkekler Süper Lig’de devreyi 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 5. sırada tamamlayan CIP Travel Antalyaspor’da Başantrenör Fatih Işık ilk yarı değerlendirmesinde bulundu. 

Geçen sezon büyük bir başarı elde ederek ligi ikinci bitirdiklerini ve takımımızı Avrupa’da temsil etme hakkı elde ederek gurur yaşadıklarını söyleyen Fatih Işık, “Bu sezon takımımızın %70’ini koruduk. Başarılı bir sezonun ardından oyuncularımıza birçok teklif geldi. Cemal Kütahya Katar’a, Kriva Ukrayna’ya, Sergii Rumiantsev ise MYK Hentbol’a transfer oldu. Biz de yerlerini nokta transferlerle doldurmaya çalıştık.” dedi.

Sezona 1. Uluslararası CIP Travel Agency Hentbol Turnuvası’nda beşte beş ile şampiyon olarak başladıklarını hatırlatan Fatih Işık, ardından Avrupa’da Romanya’nın köklü ekiplerinden Dobrogea Sud Constanta’ya karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını, deplasmanda oynadıkları maçın ardından Avrupa’ya veda ettiklerini fakat tecrübe kazanma açısından güzel bir maç olduğunu söylerken, “Sezona Beşiktaş Aygaz ile başlayıp Beykoz Belediyesi ile bitirdik. Bu yıl play-off oynanacak. İlk sekiz takım play-offa kalacak, 9. takım küme düşecek. Maçı isteyen, yaşayan ve savaşan takımlar avantaj yakalıyor.” şeklinde konuştu. 

İlk yarıdaki maçlardan dersler çıkararak ikinci yarıya hazırlanmaya başlayacaklarını belirten Başantrenör Işık, “45 günlük bir ara var. 18 günlük iznin ardından 4 Ocak tarihinde bir araya geleceğiz. İlk maçımız 29 Ocak’ta Beşiktaş Aygaz ile Antalya’da. İyi bir galibiyetle başlayıp iyi bir havayla yolumuza devam etmek istiyoruz. Ara dönemde kadro ve performans değerlendirmemizi yapacağız. Sağ oyun kurucu ve sağ kanat bölgesinde iki oyuncu transferine ihtiyacımız var. Öncelikle Avrupa Kupası’na gitme hedefindeyiz. Yarı final, final ve şampiyonluk için mücadelemizi sürdüreceğiz. İlk düdükten son düdüğe dek savaşacağız. Bu sezonu da adımıza yakışır şekilde bitireceğimizin sözünü veriyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.