Antalyaspor 34 – 25 Trabzon Akçaabat Tütünspor

Antalyaspor 34 – 25 Trabzon Akçaabat Tütünspor
19 Eylül 2015 19:36

Antalyaspor, Erkekler Hentbol Süper Ligi 2. haftasında evinde ağırladığı Trabzon Akçaabat Tütünspor’u 34-25 yenmeyi başardı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Antalyalı seyircilerin çok fazla ilgi göstermediği görüldü.

Antalyaspor, Trabzon temsilcisi karşısında maça hızlı başladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz maçın ilk  on dakikasında beş farklı üstünlüğü yakalasa da ilerleyen dakikalarda Trabzon Akçaabat Tütünspor skorda da eşitliği yakaladı. Karşılıklı gelen gollerle ilk yarı 19-16 Antalyaspor üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlaşan Antalyaspor, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirmeyi bildi ve bir ara skor farkını 10’a dek yükseltti. Maçın son dakikaları ise karşılıklı gollerle geçti.

Karşılaşma, 34- 25 skorla Antalyaspor lehine tamamlandı.

Karşılaşmada Antalyaspor’dan Uros Jevic, 12 golle en skorer oyuncu oldu. Trabzon temsilcisinden Oleg Georgiyevski de 11 golle takımının hücumdaki en etkili oyuncusu oldu.

Trabzon temsilcisinde Serkan Kibar, 21’uncu dakikada kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı.

Antalyaspor, ligin ilk iki haftasında oynadığı maçları kazanarak puanını dörde yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe çıktı.


Salon: Süleyman Evcilmen Spor Salonu

Hakemler: Mehmet Küntay Taşkın, İsmail Doğan

Antalyaspor: Göksenin, Jevtic 12, Konacevic 3, Sukic 7, Nevzat, Enes 2, Mikail 4, Enis, Erdinç, Recep Kırdal, Anıl Yıldız 3, Recep Dege 3, Anıl Tanman, Coşkun, Adnan

Trabzon Akçaabat Tütünspor: Alihan, Ahmet, Georgiyevski 11, Oğuzhan 2, Barış 1, Serkan 3, Ömer 5, Soner, Sinan Kaba 2, Ferdi, Buğra, Hakan, Mskhvilidze 1, Sinan Tozoğlu, Adem, Caner 

Devre: 19-16

İki dakika cezası: Sukic, Mikail, Recep Dege (Antalyaspor), Georgiyevski, Oğuzhan (Akçaabat Tütünspor)

Kırmızı Kart: Serkan (Akçaabat Tütünspor)