Antalyaspor Zorlanmadı

Antalyaspor, Konya Selçuk’u mağlup etti …

Antalyaspor Zorlanmadı
1 Ekim 2016 05:48

Süper Ligin en düşük bütçeli takımı olan Antalyaspor Hentbol takımı 3. hafta maçında sahasında Konya Selçuk ile karşılaştı. İlk yarıyı 15-13 geride kapatan kırmızı-beyazlı takım ikinci yarıda oyunda üstünlüğü sağladı ve sahadan 34-31 galip ayrıldı.

İlk yarıda çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayan Antalyaspor, ikinci yarıda genç oyuncu Erkut’un oyuna girmesi ve takım olarak gol pozisyonlarının değerlendirilmesi ile sahadan galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Nurettin Ünal ve Bora Terzioğlu ile Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da izledi. Ünal, Terzioğlu ve Tanır, maçtan sonra soyunma odasına giderek Antrenör Okan Halay ile oyuncuları tebrik etti.

Kırmızı-beyazlı takımda Boşnak Milli oyuncu Alen Ovcina 8 gol atarken, genç oyuncu Erkut Eryiğit 5 gol attı.

Antalyaspor, 3. hafta sonunda 2. galibiyetine ulaşırken 4 Ekim Salı günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Antalyaspor : Milos Vukovic, Hakan Türkmen, Nevzat Hocaoğlu, Murat Çam, Alen Ovcina (8), Savaş Beyhan, Maxim Butenko (3), Boris Sekaric (1), Erkut Eryiğit (5), Mikail Yıldırım (5), Enes Gümüşçok (1), Bozidar Nikocevic (1), Anıl Tanman, Nenad Malencic (7), Veli Kara (2), Dalibor Sukic (1)

Konya Selçuk : Mert Öztürk, Fatih Ateş, Ali Kabadayı (2), Fatih Çalkalmış, Oleksandr Kosyak (8), Durmuş Ali Tınkır (7), Şenol Oğuz, Mehmet Emre, Kasım Can Kartal (2), Oleg Georgiyevski (7), Ahmet Sezen, Emre Gül, Volkan Turgut,  Alihan Bayraktar (5), Sami Akkaya