Hedef 6 Maçta 12 Puan

Hedef 6 Maçta 12 Puan
29 Eylül 2015 16:48

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kasımpaşa maçıyla galibiyet serisine başlayıp altı haftada on iki puan hedefinde olduklarını söyledi.

Gencer, yaptığı konuşmada kırmızı beyazlı ekibimizin altı haftalık sürecini değerlendirirken, lige başladıklarında parolalarının  beş haftada yedi puan olduğunu ve altı haftada on puan ile bunu başardıklarını söyledi.

Sezon öncesi koydukları ilk hedefi başardıklarını kaydeden Gencer, Antalyaspor’un lige ağırlık koyabilecek görüntüde bir takım olduğunu söyledi.

Son iki hafta yaşanan puan kayıplarını geride bıraktıklarını söyleyen Gencer, “Kasımpaşa maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Önümüzdeki altı haftalık süreçte en az on puan kazanmak istiyoruz. Zor maçlarımız var ama bu süreçte dört galibiyet dahi alsak on iki puan yapar. Oyuncularımız da daha iyi konsantre olacaklardır.” dedi.

Gencer, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’na Kasımpaşa maçı ile veda edeceklerini söyledi ve veda maçına taraftarların stadyumu doldurmasını beklediklerini ekleyerek sözlerini noktaladı.