Şimşek: “Hedef Herhalde Şampiyonluktu”

Şimşek: “Hedef Herhalde Şampiyonluktu”
9 Aralık 2015 22:40

Antalyaspor’un eski teknik direktörü Yusuf Şimşek, yaptığı açıklamada Gültekin Gencer’i suçladı.

Yusuf Şimşek, ulusal medyaya yaptığı açıklamada Gültekin Gencer ile ikili sıkıntıları olduğunu ve kendisini başarısız bulmadığını söyledi.

Şimşek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gültekin Gencer ile olan ikili sıkıntılarımız sebebiyle bu ayrılık yaşandı. Gencer’e kırgınım. Ben, başarısız olduğumu düşünmüyorum. Hedefimiz 24-25 puandı ama 17 puan toplayabildik. Ben, kalan 7-8 puanı alamadığım için kendimi başarısız görmüyorum. Antalyaspor Başkanının hedefinde şampiyonluk vardı ki benimle bu yüzden yolları ayırdı.

Gencer’in daha önce yaptığı “Yusuf Şimşek bu takımdan ayrılacak olursa Samel Eto’o da gider.” sözlerinin kendisine hatırlatılması üzerine Şimşek, bu konunun muhatabının Gencer olduğunu ve açıklamayı ona sormak gerektiğini söyledi.

Antalyaspor’da iyi günler geçirdiğini belirten Şimşek, “Ben yine de hakkımı helal ediyorum. Onlar da sağ olsunlar bana haklarını helal ettiler. Kulüpte güzel günlerim geçti, orada şampiyonluk yaşadım. Bana bu şansı erdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yusuf Şimşek, son olarak sezon sonuna kadar dinlenmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve gelen teklifleri değerlendireceğini sözlerine ekledi.