Hasret Büyüyor

Yoksa… Ellinci yılımızda Avrupa hayalleri kurarken yoksa küme mi düşeceğiz …

Hasret Büyüyor
27 Eylül 2016 08:40

Spor Toto Süper Lig beşinci haftada Antalyasporumuz evinde Akhisar Belediyespor’u konuk etti. İki takımd a Süper Lig’de istediğini bulamadı. Geçen hafta da rakiplerine mağlup oldular. Antalyaspor hiç maç kazanamayınca evindeki bu maçı kazanmak için daha da hırslı olacak diye ümit ediyorduk. Ama beklenilen olmadı.

Bu kötü sonuçlara bir de Eto’o krizi eklendi. Sahada alınan bu kötü sonuçların üzerine Samuel Eto’o süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Hazırlık kampına da geç katılan ve antreman eksiği olan Eto’o’nun takıma bir şey katması da oldukça zordu. Akhisar Belediyespor’a karşı Mbilla ve Inkoom da bulunmuyordu. Bu üç oyuncu da bizim adımıza kritik eksikler. Eto’o ile sorun her neyse bir an önce halledilmeli ve Eto’o sahalara dönmelidir. Maç saatinde Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda tek başına antreman yapması yerine sahada arkadaşlarına destek olmalıydı.

Rakibi değerlendirecek olursak, Akhisar ilk hafta kazandığı Kayserispor galibiyeti dışında puan alamadı. Konuk ekip Akhisar Belediyespor ise yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas ile geçen hafta ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkmış, ilk maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu durumu fırsata çevirip bu maçı kazanıp bu hasrete son vermeliydik. Yapamadık. Yapmadık.

Jose Morais ‘a verilen son şanslar olması dileğiyle… Galatasaray, Rize ve Beşiktaş maçı var önümüzde. Bu maçlardan en az ikisini kazanmamız lazım. Yoksa… Ellinci yılımızda Avrupa hayalleri kurarken yoksa küme mi düşeceğiz?

Felaket tellallığı yapmayalım dedikçe bu kötü oyunu görmezlikten gelemeyiz. Kırmızı beyaz aşkla kalınız. Haftanız sevdamız kadar güzel geçsin Antalyasporlular.