Hasan Subaşı’ndan Antalyaspor’a Ziyaret

Hasan Subaşı, yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hasan Subaşı’ndan Antalyaspor’a Ziyaret
6 Ekim 2023 10:37

Antalyaspor’un ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem başkanlarından Hasan Subaşı, yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Tesis gezisini de içeren ziyarette Subaşı, tesisin dört bir yanında yapılan yenileme çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi

Akşam saatlerinde Meltem Mahallesi’nde bulunan ve adının verildiği tesise gelen Hasan Subaşı’nı Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, yönetim kurulu üyeleri, idareciler ve kulüp çalışanları kapıda karşıladı.

Ayağının tozu ile tesislerde yer alan idari ofisler, futbol akademisi çalışma alanları, yemekhaneler, yüzme havuzu, spor okulu velileri için hazırlanan kafeterya, futbol okulu ofisi, halı saha ve yeşil sahalar, cimnastik okulu çalışma alanı, konaklama alanları ve genç sporcular için yeniden düzenlenen kütüphane ve sosyalleşme alanlarında incelemelerde bulunan Subaşı, yapılan ve devam eden çalışmalardan son derece memnun olduğunu belirtti.

Tesis gezisinin ardından Başkan ve Kulüp Yöneticileri ile yönetim kurulu toplantı odasında anılarla dolu keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Hasan Subaşı’na Başkan Çetin, Antalyaspor’un 1969 yılında giyilen parçalı nostalji formasını hediye etti.