Hasan Subaşı Tesisleri’nin İmar Sorunu Çözülmeye Yakın

Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi.

Hasan Subaşı Tesisleri’nin İmar Sorunu Çözülmeye Yakın
30 Eylül 2022 13:12

Antalyaspor Vakfı’nın düzenlenen yönetim kurulu toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimiyle bir araya geldi.

Antalyaspor’a her platformda desteğinin sürdüğünü söyleyen Muhittin Böcek, Hasan Subaşı Tesisleri’nin yıllardır imar planlarında sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, özel mülkiyete konu olan parsellerin de bulunduğu alanın imar sorununu çözdüklerini ve mülk sahiplerinin yıllardır bekledikleri imar planına kavuştuklarını söylerken “Fiilen Antalyaspor’un kullanımında olan ancak hukuken sıkıntıları olan Hasan Subaşı Tesisleri alanını fiili durumuna uygun hale getirdik. Yıllardır süre gelen sorun artık çözüme kavuşuyor” dedi.

1/1000 ölçekli imar planının Muratpaşa Belediyesi’nden onaylanarak Büyükşehir Belediye Meclisine geldiğini hatırlatan Başkan Böcek, “Büyükşehir Meclisi olarak da Hasan Subaşı Tesislerinde içinde bulunduğunu bölgenin 1/ 25 bin ve 1/ 5 binlik planlamalarını tüm meclis üyelerimizin katkıları ile geçirdik. Planlama sürecinde katkısı ve desteği olan herkese teşekkür ederim. Alana ait imar uygulaması işlemi Muratpaşa Belediyemizden Büyükşehir’e geldiği taktirde hızlı bir şekilde süreç tamamlanacaktır.” ifadelerini kullandı.