Hani Biz Antalyasporduk

Ali Şafak Öztürk’ün ağzından çıkan iki kelime slogan haline gelmişti …

Hani Biz Antalyasporduk
25 Ekim 2016 09:20

Antalyaspor’un mevcut başkanı Ali Şafak Öztürk’ün ağzından çıkan iki kelime slogan haline gelmişti. “Biz Antalyasporuz” diyerek kulübünün itibarını korumaya çalışan ve dik durarak taraftarın gönlünde büyük bir artı kazanan Öztürk, yaşanacak günler için umut ışığı olmuştu. Ancak yaz transfer döneminde yaşanan Eto’o transfer polemiğinin ardından ortaya çıkan bu sözler, daha çok sosyal medya hashtagleri olarak kaldı. Antalyaspor’un menfaatlerinin korunduğu icraatlardan uzak kaldık.

Bizler isterdik ki, Barış Şimşek eliyle katledilen Beşiktaş maçının ardından tepkimizi koyalım.

Bizler bekledik ki, daha önce Antalyaspor aleyhine olan kararların ve maçların kaderini etkileyen düdüklerin ardından sesimizi yükseltelim.

Bizler düşündük ki, hakkında birçok soru işareti barındıran ve vasat altı performans gösteren hakemlerin Antalyaspor’un maçlarında görevlendirilmemesi için gerekli lobi çalışmaları yapılsın.

Bizler inandık ki, Gencer yönetiminin ardından daha şeffaf bir yönetim bize bekliyor. Ama bırakın daha şeffaf olmayı, ligin dibine demir attıkça iyice sessizliğe gömülen bir yönetim izliyoruz.

Bizler tahmin ettik ki, takımın kötü gidişatına dur demek için asıl sıkıntılar çözülecek. Morais yerine Çalımbay’ın gelmesi çözüm değildi çünkü sıkıntı teknik direktör konusu değildi.

Bizlerin gönlünden geçiyor ki, kaybetse bile hatta küme düşse bile dik duran ve onurlu bir mücadele sergileyen Antalyaspor var olacak.

Haksızlıklara ses çıkarmamak ve takımın kötü gidişatını durduramamak #BizAntalyasporuz söylemini işlevsiz kılmaktadır. Hakkımızı sonuna kadar arayarak, gerekirse direnerek ve bu kötü lig tablosundan kurtularak #BizAntalyasporuz’u uygulamanın vakti çoktan gelmiştir.