Hamzaoğlu İstediği Oyuncuları Açıkladı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, konuk olduğu Koza TV’deki Kale Çizgisi programında takıma kazandırılmasını istediği oyuncuları açıkladı….

Hamzaoğlu İstediği Oyuncuları Açıkladı
6 Şubat 2018 13:21

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün konuk olduğu Koza TV’deki Kale Çizgisi programında takıma kazandırmayı istediği oyuncuları açıkladı.

Osmanlıspor’dan transfer edilen Soukara’yı izlediğinde çok beğendiğini fakat alma ümitlerinin olmadığını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, Eto’o gidince Senegalli oyuncuyu renklerine kattıklarını söyledi.  Hamza Hamzaoğlu, bu konuda Osmanlıspor’un da zorluk çıkartmadığını belirtti.

Takımdan gitmesi gündemde olan Sakıb’ın son gün gitme olasılığına karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini, bu yüzden de Galatasaray’dan Latovlevici’yi düşündüklerini sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, Sakıb ile Djourou’nun kalması ile sarı-kırmızılı ekipten almayı düşündükleri Latovlevici ve Koray’dan vazgeçtiklerini dile getirdi.

Pazartesi günü konuk olacakları Galatasaray maçına da değinen deneyimli teknik adam, Galatasaray’a karşı favori olmasalar da galip gelmelerinin sürpriz olmayacağını, gelişim gösterdiklerini ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.