Dolar 39,7644
Euro 46,5924
Altın 4.266,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 35°C
Az Bulutlu
Antalya
35°C
Az Bulutlu
Per 35°C
Cum 36°C
Cts 35°C
Paz 33°C

Hamzaoğlu, Gençlerbirliği Maçı İçin İddialı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, Gençlerbirliği Maçı İçin İddialı
3 Mayıs 2018 09:38

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ligin bitimine üç hafta kaldığını belirterek, Trabzonspor mücadelesinin ardından Gençlerbirliği maçının öneminin daha da arttığını belirtti.

Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında puan çıkarmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını aktaran Hamza Hamzaoğlu, sahada kazanmak için her şeyi yaptıklarını fakat istedikleri gibi oynayamadıklarının altını çizdi. Çalışmalara aynı şekilde devam ettiklerini belirten Hamzaoğlu, önlerinde oynayacakları üç maçtan en önemlisi bu hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçı olduğunu, Ankara’da galip gelerek lig heyecanını erken bitirmeye çalışacaklarını kaydetti.

Gençlerbirliği karşısında alınacak bir üç puanın kendilerini rahatlatacağını dile getiren deneyimli teknik adam, yine de kümede kalma heyecanının son haftaya dek süreceğini düşündüğünü söyledi ve “Üç puanla dönsek bile matematiksel olarak her şey bitti demeden bitti diyemeyiz” ifadelerini kullandı.