Hami Mandıralı ile Devam

Hami Mandıralı ile Devam
16 Şubat 2015 21:10

Antalyaspor Kulübü, akşam saatlerinde bir basın açıklaması yaparak, Orduspor mağlubiyeti sonrasında alınan kararları yayınladı.

Alınan kararlara göre Mehmet Sedef süresiz olarak kadro dışı bırakılırken, ayrıca takım kaptanlığı da kendisinden alındı.

Lamine Diarra’yı yeni kaptan olarak açıklayan Antalyaspor yönetimi, ikinci kaptanlığa ise devre arasında transfer edilen Erman Kılıç’ı getirdi.

Kulüpten yapılan basın açıklaması şu şekilde:

Değerli Antalyaspor Camiası,

14.02.2015 tarihinde sahamızda oynanan Orduspor müsabakasında alınan sonuç Kulübümüzü derinden üzmüş ve şaşırtmıştır. Kulübümüz Yönetim Kurulu söz konusu müessif sonuç nedeni ile 16.02.2015 tarihinde toplanmış olup aşağıdaki kararları almıştır;

1) Kulübümüz futbolcusu Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı kalmış olup kendisine A takımdan ayrı bir çalışma alanı ve hoca tahsis edilmiştir.

2) Kulübümüz futbolcusu Lamine Diarra A takım kaptanlığına, Erman Kılıç ise ikinci kaptanlığa getirilmiştir.

3) Orduspor müsabakası için tüm A takıma en üst seviyede para cezası verilmiştir.

4) Kulübümüz futbolcusu Şahin Aygüneş’e özel yaşantısına dikkat etmemesi nedeni ile 25.000,00 TL para cezası verilmiştir.

5) Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur’a takımdaşlık ruhuna aykırı davranmaları nedeni ile 10.000,00’er TL para cezası verilmiştir.

Saygılarımızla.”

Antalyaspor A.Ş Basın Sözcüsü
Hasan Ali Ceylan