Hakkımızda Hayırlısı Olsun

Yoğun bakımda gözlerini açsın diye beklediğimiz “hasta”nın gözlerini açması gibiydi Alanya maçı. Bizleri heyecanla ayağa kaldırdı …

Hakkımızda Hayırlısı Olsun
27 Aralık 2017 08:22

Yoğun bakımda gözlerini açsın diye beklediğimiz “hasta“nın gözlerini açması gibiydi Alanya maçı. Bizleri heyecanla ayağa kaldırdı. Umut vadetti. Fakat hala hayati tehlikesi devam ediyor. O yüzden sağlam adımlar atmakta ve önlemler almakta fayda var.

Devre arasında bakalım neler olacak. Eto’o’nun gidip gitmeyeceği meçhul, takımın başına kimin geleceği meçhul. Transferler, kadroda yapılacak gerekli değişiklikler meçhul.

Ocak ayında gerçekleşecek seçimi de merakla bekliyoruz her birimiz. Gündemimizde konuşulan isimler Gültekin Gencer, Hasan Akıncıoğlu gibi eskiden deneyimi olan ve bir şekilde devri kapanmış insanlar yerine yeni, vizyonlu insanların kulüp başına geçmesi daha sağlıklı olur gibime geliyor. 07 Gençlik lideri arkadaşımız Gürhan Güneyli’nin açıklamasında belirttiği gibi Ali Şafak Öztürk’ün sezonluk başarısının Gültekin Gencer’in kurmuş olduğu kadro sayesinde olduğu gerçeği sanıyorum kaçınılmaz… Gültekin Gencer hatalar yaptığı kadar nokta atışı ile Antalyaspor lehine birçok atakta bulunmuştur. Fakat bir doğru üç yanlışı silmiyor maalesef. Hasan Akıncıoğlu ile alakalı pek fazla cümle sarfetmek istemiyorum zira taraftar gruplarının yapmış olduğu “tribünlerden çekiliriz” vetosuna da değinmek zorunda kalırım. Şu süreçte geri durmayı yeğliyorum.

Alanya maçına geri dönecek olursak Emre Güral’a azmi, hırsı ve özverisi için burdan da tebriklerimi iletiyorum. Tebriği hak eden bir diğer futbolcumuz(!) ise, büklüm büklüm göbeği ve hantallığı ile hala Süper Lig’de forma giymeyi becerebilen El Kabir tabiki… Vallahi büyük başarı. Bir renktaşım “Antalyaspor Çiftliği” diye başlık atmış geçen hafta. El Kabir’i falan bu halde görünce katılmamak elde değil cidden.

Onca başarısız haftanın, hayal kırıklığının, sahipsiz kalışın üstüne tek bir kıpırtı, yaşam belirtisi ile takımı yine başının üstüne, göğe çıkaran… Sevgiyle, umutla saran Antalyaspor taraftarı… Yani biz!

Umuyorum bizlerin başını yere eğmeyecek şekilde gelişir bundan sonraki süreç. Ocak ayında neler olacak, heyecanla bekliyorum.

Arayı fazla açmadan, güzel haberlerle tekrar buluşmak üzere… Hakkımızda hayırlısı olsun. Kırmızı ve beyazla kalın.