Hakemler

Bir adamın birisi geldi ve hem oyuncuların hem bizim hem de bir şehrin koca bir sezonunun emeğini aldı gitti …

Hakemler
26 Nisan 2017 08:28

Bir sezonun bütün emekleri bu maça bağlıydı. Hemen hemen her hafta yaşadığımız hakem faciaları bu maçta tavan yapınca sezon bizim için bitti gibi. Ölüm kalım maçıydı resmen bizim için. Arka arkaya iki gol yedik ama tribün güzel destek verdi ve takımı biraz silkeledi.

Takım silkelendi ama bu sefer de hakemler resmen taraflı bir yönetim gösterdi. Her hafta bize şans ile mi böyle hakemler geliyor acaba? Benim bu soruya verebileceğim cevap kuşkulu. Bu şans ile alakalı bir durum değil bence. Birileri Antalyaspor’un bir yerlere gelmesini istemiyorlar.

Seneye bu takımdan gitmesi gereken oyuncular var. Çok doğru hamleler ve ufak dokunuşlarla bu takımın fazla yapısı ile oynamadan geniş ve alternatifli bir yedek kadrosu ile iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Dün kadroya bakıyorum, yedek kulübesine bakıyorum ve yedekten gelip maç döndürecek isim yok maalesef. Bu sıkıntıları aşmamız gerekiyor.

Trabzonspor ofans olarak muazzam bir güce sahip. Aslına bakarsanız maçın skoru bu değildi. Bence bereberlikti sahadaki mücadelenin hakkı. Ama biz pozisyonlara bile giremeden hakemler frene bastı. Ofansif güçleri çok süratli ve seri paslar ile kaleye iniyorlar. Ama defansları da bir o kadar berbat. Maalesef dediğim gibi pozisyona bile girmemize izin verilmedi. Hakemlerin taraflı yönetimi karşısında Eto’o bile çılgına döndü, bilmiyorum kaç pozisyonda isyan etti.

Tribünler konusunda konuşmak gerekirse yine tüm Türkiye’nin imrenerek izlediği görüntüler vardı kale arkalarında. Bir haftaya yaydığımız bir hazırlık dönemi oldu. İki grup yan yana güle oynaya hazırladık tribün şovlarımızı. Mükemmel bir iş çıkardık. Zaten sosyal medya bolca bizden bahsetti. Trabzonsporlu oyuncular bile yapılan şovlardan gözlerini alamadılar.

Bir adamın birisi geldi ve hem oyuncuların hem bizim hem de bir şehrin koca bir sezonunun emeğini aldı gitti.

 

 

 

ETİKETLER: ,