Güzel Günler

Son haftalarda hatta son aylarda Antalyaspor camiasının içinde bulunduğu girişimler gelecek güzel günleri müjdeler oldu…

Güzel Günler
14 Kasım 2018 07:57

Şehrimizin takımına gönül verdik. O gönüllere arma aşkını yerleştirdik. İstedik ki bu şehrin havasını soluyup toprağına basan herkes Antalya’nın bu güzel ve büyük değerine değer versin. Bunun yüzde yüz oranda olması tabi ki imkansızdı. Yine de içimizdeki o umut hiçbir zaman tükenmedi.

Sokakta, okulda, çarşıda, pazarda İstanbul takımlarına hatta diğer Anadolu kulüplerine ait formaları giymiş insanları gördük. Gördükçe içimiz burkuldu. Bu şehrin hak ettiği kırmızı beyaz sevdayı yansıtan formaları görmek istedik. Yıllarca şehirde bu bilincin oluşmasını bekledik. Bu amaçta yapılan girişimlere şahit olduk.

Son haftalarda hatta son aylarda Antalyaspor camiasının içinde bulunduğu girişimler gelecek güzel günleri müjdeler oldu. Bu yazıda sportif başarıyı bir kenara bırakıyorum. Hatalarıyla sevaplarıyla bu takım bizim. İyi günde de kötü günde de yanında durmaya devam edeceğiz. Şimdi güzel günlerden konuşalım;

Barbaros Ortaokulu’nun öğrencileri ve öğretmenleriyle başlattığı Antalyaspor forması giyme etkinliği güzel ses getirdi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve futbolcuların bu jeste onları ziyaret ederek cevap vermesi gerçekten son yılların en güzel hareketlerinden oldu. Oradaki genç kardeşlerimizin yıllarca unutmayacakları bir hatıra bırakıldı o güzel okulda.

Barbaros Ortaokulu dışında da diğer okulların ziyaret süreci hızlandı. Antalyaspor sevgisini yüreklerine aşılamak ve bu aşının sonucunda oluşan filizlerin bir gün büyüyüp Antalyaspor sevdasını büyüteceğini bildiğimiz için onları gördükçe mutlu oluyoruz.

Bir başka güzellik yönetim, futbolcu, taraftar birlikteliğinin kendisini şanlı formamızda göstermesiyle oldu. ‘07 Gençlik‘ ve ‘Grup 1966‘ yazan formalar kendi evimizde kullanılırken taraftarın yüzündeki tebessüme neden oldu.

Futbolcuların hem antrenmanda hem de sosyal hayatlarındaki birliktelikleri, bu samimi ortama yöneticilerin eşlik etmesi, taraftarın taleplerine yanıt verilmesi, karşılıklı görüş alış verişleri ile Antalyaspor için güzel günleri oluşturma çabası… Nazım Sangare’nin halı saha maçı yapan Antalyaspor taraftarına katılması, son maçımıza göğsümüzde Mustafa Kemal Atatürk’ü taşıma gururuna erişmiş olmamız Antalyaspor taraftarının gördükçe göresi gelen manzaralara güzel örneklerdi.

Antalyaspor için güzel günler bu güzel adımlarla geliyor. Antalyaspor’un yüzünün güldüğü günler de yivli armamıza güç katıyor.