Gurur Duyduk

İsmail Bulut – Sezon sonu değerlendirmesi …

Gurur Duyduk
6 Haziran 2017 09:25

Koca bir sezonu geride bıraktık. Müthiş bir heyecan yaşadık. Her maçımız bol atraksiyonlu geçti. Yeri geldi boynumuz büküldü yeri geldi gururlandık. Ama asla pes etmedik.

Sezona gerçekten çok kötü başladık. Morais ile Eto’o gerginliği takıma çok kötü yansıdı. Neyse ki bu sorun Morais’in gitmesi ile son buldu ve Antalyaspor fırtınası güneyden tüm ülkeye esmeye başladı. Estiğimiz yerleri adeta kasırga gibi yıktık geçtik. Gönül isterdi ki bugün itibari ile Avrupa’da olalım ama maalesef olmadı. Seneye inşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz. Vizyon sahibi bir başkanla bütün olan bir aileyle bizim yapamayacağımız iş yok. Bu birlik ve beraberlik sürdükçe neden şampiyon olmayalım, hedefimiz neden şampiyonluk olmasın ki? Buna istinaden gelecek sezon için kadro planlaması şimdiden yapılmalıdır. Hedefimiz bugün bulunduğumuz yerin üzeri ise kadro kalitesi bir iki tık yükselmelidir.

Antalyaspor taraftarı gerçekten çok güzel işler yaptı bu sezon. İçeride dışarıda tribünün hakkını en güzeli ile verdik. Bütün tribünler bizi alkışladı. Deplasman konusunda zaten rakibimiz olmadı bu yıl. Gittiğimiz her yeri kırmızı beyaza boyadık. Takımımız hiçbir yerde kendisini yalnız hissetmedi. Sadece bu ülke değil, yabancı ülkelerde bile yaptığımız tribün şovları ile adımızdan bahsettirdik. Günler geceler boyunca 5 dakika görünecek bir koreografi için çalıştık. Sadece oyuncularımıza itici bir güç olsun diye… Ve sezonun sonunda da emeklerimizin karşılığını aldık diyebiliriz.

Gelecek sezon şov kaldığı yerden devam edecek.

 

 

 

ETİKETLER: ,