Güneyli ve Yıldız Bir Araya Geldi

07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli ve Grup 1966 grubu lideri Yılmaz Yıldız, Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir araya geldi …

Güneyli ve Yıldız Bir Araya Geldi
3 Mart 2016 10:29

Antalyaspor taraftar guplarından 07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli ve Grup 1966 grubu lideri Yılmaz Yıldız, Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başkan Gültekin Gencer önderliğinde yapılan toplantının ardından Gencer, iki grup arasında hiçbir sorun kalmadığını söylerken, taraflar arasında barış sağlandığını dile getirdi.

07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli, toplantının ardından yaptığı açıklamada Sivas dönüşü iki gruptaki arkadaşların sosyal medyada yaşadığı sıkıntıları stresli ve zor geçen deplasmanlara bağladıklarını söyledi.

Güneyli, sağduyu çağrısında bulunurken, “İnsanlar ister istemez geriliyor. Biraz daha sağduyulu olmamız lazım. İki grubun da tek hedefi Antalyaspor arması. Bu tür sıkıntıların son bulması gerek.” dedi.

Grup 1966 grubu lideri Yılmaz Yıldız ise problemlerin sosyal medyada yaşı küçük bazı kişilerin yaptıkları hatalar ve yazışmalardan kaynaklı olduğunu dile getirdi.

Yıldız, böyle problemlerin her kulüpte olabileceğine dikkat çekerken, “Derneğimizdeki arkadaşlara sosya medyadaki paylaşımlara dikkat etmelerini tekrar hatırlatıyorum. Önümüzde ciddi karşılaşmalar var. Milli maç ile ilgili 07 Gençlik ile  hazırlıklarımız var. Gündemimiz iki grubun tartışması değil, bu mücadelelere yapılan hazırlıklar olmalı.” dedi.

İki taraftar grubu lideri de ortak düşüncelerinin gruplarındaki taraftar sayılarını arttırarak Antalyaspor’a daha fazla katkı sağlamak olduğunu belirtti.