Gültekin Gencer’den Transfer Resti

Başkan Gültekin Gencer, bugün yaptığı basın toplantısında 30 Haziran’da aday olmadığını açıkladı ve transfer çalışmalarını durduklarını açıkladı …

Gültekin Gencer’den Transfer Resti
1 Haziran 2016 11:51

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, bugün yaptığı basın toplantısında 30 Haziran’da aday olmadığını açıkladı ve transfer çalışmalarını durduklarını açıkladı.

Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada kongre kararı aldıkları için gündemde olan tüm transfer çalışmalarını durduklarını ve yalnızca daha öncesöz kestikleri oyuncularla anlaşacaklarını dile getirdi.

Gencer, yaptığı açıklamada Ronaldinho transferine de değinirken, “Hakikaten ayıp ettik, çok olduk. Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm Antalya halkından özür diliyoruz. Marko Marin’i saymıyorum. 6 Haziran’da Ronaldinho için, 22 Haziran’da üçüncü bir yıldız için Amerika’da olacaktık. An itibariyle hepsini iptal ettik.” dedi.

Yönetim kurulu olarak transfer görüşmelerini durduklarını söyleyen Gültekin Gencer, yalnızca daha önceden söz kestikleri Ferhat Kaplan, Aisati, Ofoedu transferlerini bitirmeyi amaçladığını söyledi. Bunun dışında Morais’in istediği bir kanat oyuncusunun da olduğunu, kendilerinin dönemine rastlarsa gereğini yapacaklarını belirten Gencer, bunların dışında Ronaldinho dahil hiçbir şekilde transfer yapmayı düşünmediklerini açıkladı.

30 Haziran’da göreve gelecek isim için de çıtayı yükselttiklerini söyleyen Gencer, “Görevi devralacak kim olursa bizden sonrakilerin vizyonu en az UEFA ve en az Eto’o kadar büyük isimleri Antalyaspor’a getirmek olmalıdır.” diyerek sözlerini noktaladı.