Gültekin Gencer Veda Etti

Başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor başkanlığına veda ederek bir mesaj yayınladı …

Gültekin Gencer Veda Etti
29 Haziran 2016 17:03

Başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor başkanlığına veda ederek bir mesaj yayınladı.

2013 yılında Hasan Akıncıoğlu’nun yerine göreve gelen Gültekin Gencer, yarın yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı. Gencer,  bugün yaptığı açıklamada olağanüstü genel kurulda nöbet değişimi yaşanacağını dile getirdi ve göreve gelecek isimlerin Antalyaspor sevdasıyla görev yapmaları temennisinde bulundu.

30 Haziran 2016 Perşembe günü saat 11.00’da yapılacak olan genel kurul öncesinde Gencer, Antalyaspor tribününde ve yönetiminde yer aldıktan sonra endisi için gurur verici bir görev olan başkanlığı da gerçekleştirdiğini dile getirdi. Üç yıllık görev süresi sonunda Antalyaspor’u Antalya’ya yakışır bir yerde tuttuğunu belirten Gencer, “Bu bir nöbet değişimidir. Hiçbir zaman dönemsel yönetici ya da kişilere dayalı Antalyaspor sevdalısı olmadım.” dedi.

Başkanlık görevinin ardından kırmızı beyazlı ekibimizi eskisi gibi taraftarların arasında destekleyecğeini söyleyen Gencer, “Antalyaspor’da başkanlık yapan herkes değerli insanlardır. Eleştireceğim tek nokta, başkanlığı ya da yöneticiliği bıraktıktan sonra ihtiyaç duyulduğu zamanlarda Antalyaspor’un yanında olmamalarıdır. Ben ve yönetimimde yer alan kişiler her zaman Antalyaspor’un yanında olacağız. Maddi ve manevi desteğe her zaman hazırız. Bizden sonra görev yapacak başkanların kişilere dayalı değil Antalyaspor sevdasıyla görev yapmalarını temenni ediyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.