Gültekin Çeki Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün sabah saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle vefat eden 89 yaşındaki Gültekin Çeki’nin cenazesi, düzenlenecek tören için sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’ne getirildi…

Gültekin Çeki Son Yolculuğuna Uğurlandı
5 Mayıs 2016 14:40

Dün sabah saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle vefat eden 89 yaşındaki Gültekin Çeki’nin cenazesi, düzenlenecek tören için sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’ne getirildi.

Bir dönem Antalyaspor’un genel sekreterliği görevini yürüten ve kulüp tüzüğünü yazan Çeki için tesislerde düzenlenen törene Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, kulübün eski başkanlarından Hasan Subaşı, Hasan Akıncıoğlu, kulüp yöneticileri ve taraftar katıldı.

Törende Hasan Subaşı ile Dündar Uluğkay, Çeki hakkında birer konuşma yaptı. Daha sonra üzerinde Antalyaspor ve Türk bayrağı konulan tabutu, Çeki’nin yakınları omulara alarak cenaze aracına kadar taşıdı.

Çeki’nin cenazesi, daha sonra Muratpaşa Camisi’ne getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çeki’nin cenazesi Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.