Yılmaz: “Güçlü Bir Aile Gibi Olmayı Öğrenmeliyiz”

Yılmaz: “Güçlü Bir Aile Gibi Olmayı Öğrenmeliyiz”
23 Şubat 2021 16:47

Antalyaspor A.Ş.’nin yeni başkanı Mustafa Yılmaz, seçimin ardından açıklamalarda bulundu.

Öztürk ailesine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Mustafa Yılmaz, istediği desteği göremediğini ve artık güçlü bir aile gibi olmayı öğrenmeleri gerektiğini vurguladı.

Sosyal medyada Antalyaspor’a yapılan tenkit ve eleştirilere müsaade etmeyeceklerini kaydeden Yılmaz, genel kuruldan bulunanlardan bu konuda destek beklediğini söyledi.

Genel kuruldaki üyelere 35 gündür nerede olduklarını soran Yılmaz, “Ben mücadele ederken yoktunuz. Bugün milat olsun. Geçmişi bırakalım hep beraber sımsıkı tek yumruk olalım” aktardı.

Herkesin kayıtsız kaldığı bu dönemde sorumluluğa talip olduklarını hatırlatan Mustafa Yılmaz, artık vefalı olmaları ve armaya zarar verecek davranıştan kaçınmaları gerektiğini belirten Yılmaz, toplam 12 maçtır yenilmeyen bir takıma sahip olduklarına ve bu başarıların fazlasıyla artacağına değindi.

Öte yandan ilk hedefin Ziraat Türkiye Kupasında finale çıkmak ve kupayı Antalya’ya getirmek olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, Ersun Yanal ve futbolculara güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade etti.

Bu zorlu süreçte arma aşkına sorumluluğu üstlendiklerini söyleyen Yılmaz, “Pırıl pırıl bir kadromuz var. Hiçbirine laf söyletmeyeceğim. 11 kişilik danışma kurulu oluşturdum. Rabbim yar ve yardımcı olsun” diye konuştu.