Grupların Birleşmesi Başka Bahara Kaldı

Antalyaspor camiasında son günlerde en çok konuşulan Doğu Tribün’de birleşme durumu rafa kaldırıldı.

Grupların Birleşmesi Başka Bahara Kaldı
15 Ağustos 2018 20:46

Antalyaspor camiasında son günlerde en çok konuşulan konu olan tribün gruplarının Maraton Tribünü’nde yer alma durumu bu sefer de gerçekleştirilemedi ve birleşme, bir kez daha rafa kalktı.

07 Gençlik ve Grup 1966 taraftar grupları, daha önce Maraton Tribününde Since 1981 adı altında birleşme kararı aldıklarını, bunun da duyurusunu çarşamba günü Antalya Stadyumu’nda yapacaklarını belirtmişlerdi.

Bugün öğle saatinde 07 Gençlik grubu adına sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gürhan Güneyli, Maraton Tribününde birleşme konusunda çok fazla şikayet aldıklarını açıkladı ve birleşmeye karşı olmadıklarını fakat birleşme ve yeni oluşumun Kuzey Kale Arkası Tribününde olması gerektiğini açıkladı.

Akşam saatlerinde bir basın açıklaması yapan Grup 1966 Lideri Yılmaz Yıldız, önceki sezonlardaki olumsuzlukların giderilmesi adına Maraton Tribününde “Tek Tribün Tek Ses” ortak sloganı ile yeni bir oluşum içine girmeye karar verdiklerini, kendilerinden ödün verseler de kazanan Antalyaspor olacağı için bu durumu sineye çekeceklerini belirtti. Daha sonra 07 Gençlik ile ortak bir karar alıp, ortak bir söylem ve ortak dernekte buluşma fikrini onayladıklarını ve açıklama tarihini dahi belirlediklerini fakat 07 Gençlik Tribün Lideri Gürhan Güneyli’nin birleşmenin Kuzey Kale Arkasında olmasını belirtmesi ve daha önce alınan kararları hiçe sayması nedeniyle beklenen birleşmenin gerçeklemediğini dile getirdi.