Grup 1966’dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması

Grup 1966, Kasımpaşa maçının ardından bir açıklama yayınladı …

Grup 1966’dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması
6 Mart 2016 22:37

Kasımpaşa deplasmanı için İstanbul’da bulunan Grup 1966 ve 07 Gençlik üyelerinin maç öncesinde gerginlik yaşadığı öğrenildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Grup 1966, yaşanan gerginlik sebebiyle stadyuma alınmadıklarını ve maçı izlemeden Antalya’ya dönmek zorunda kaldıklarını açıkladı.

Grup 1966 tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“1500 kilometre geldiğimiz istanbul Kasımpaşa deplasmanın’dan Kasimpaşa Antalyaspor maçını izlemeden geri dönüyoruz.
Dönüş sebebimizin sebebini merak eden antalya kamoyuna açıklama gereği duydum.

Geçen hafta sivasspor maçı dönüşün’de grubumuza yönelik o vahim küfürlü hakaret içeren 07gençliğin yapmış olduğu video ve akabinde aynı gurubun mensuplarının’da video nun altına yazdıkları tehdit vari yorumların ardından bir hafta boyunca antalya kamoyunu bu konu meşgul etmiştir.

Bu olayın devamında ise kulüp başkanımiz gültekin Gultekin Gencer in iki trübün lideri ben şahsım yılmaz yıldız ve gürhan güneyli’yi antalyaspor
Tesislerinde bir araya getirerek bu konuların antalyaspor kulübüze zarar vereceğini bu konunun büyütülmesi için aa iha ve türkiyedeki çok değerli basın mensuplarının önünde toka laşarak sağ duyu mesajı verimiştir.

İstanbul’a geldiğimiz 3 otobüs ve 1 crafter istanbul’maç saatini beklemek için emin önü ve istiklal bölgelerine dağılmıştır.Bu zaman içerisinde cep telefonlarımıza gelen haberler arasında 3er 5er kişi gezen grubumuz’un mensup larına 07gençlik grubu tara fından fiili planlı saldırılar gerçekleşmiş’tir.

Bu saldırı karşısın’da her iki grup tanda darp alan kişiler olmuştur. Bu konuyla alakalı yaşanan olaylar sabrımızı taşırmıştır. Bu olaylar’dan sonra stadyum girişinde yaşanan gerginlik ve olaylardan ötürü grubumuz grup1966 ya ait 4 aracımız toplam 170 kişiyi istanbul emniyeti spor şube müdürlüğü Olayların dahada büyemesi için antalya ya geri göndermiştir.

Siz saygı değer antalya kamaoyu’nun taktirine bıraktığımız bu olayın sorumluları trübün hakkımızı ve maç seyir sevkimizi daha’da önlisi bu zor müsabaka’da takımıza verecek olduğumuz trübün desteğin’den maddi maneviahrum bırakılmış’tır.

Soruyoruz!
Biz hangi takımın taraftarıyız? Bu düşmanlık,bu kin,bu nefret midemizi bulandırıyor. Bu olaya çanak tutan herkez bunun bedelini ağır öder.ANTALYASPOR trübünleri kimsenin babası’nın malı deil’dir ve olmayacaktır’da. Grup1966 kendi organizasyon larını düzenleyen büyük bir dernek’tir kimsenin himayesi altına girip bu olaylar’la bizleri yıldırma palitikası içerisine girenler bu savaşı kazanamayacaklar’dır.Savaş kendi çephesinde’ki insanlara Silah ve bıçak çekerek kazanılmaz, Bu olaylar sabrımızın artık son noktasına gelmiş bulunmaktadır.

Bu saatten sonra taktir antalya kamoyunun’dur.

Grup 1966 Astder.