Groenendijk Alınan Bir Puandan Memnun

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk alınan beraberliği değerlendirdi.

Groenendijk Alınan Bir Puandan Memnun
25 Şubat 2022 22:47

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Adana Demirspor karşısında deplasmanda alınan beraberliğin çok değerli olduğunu söyledi.

Seyircilerin bir satranç oyunundan ziyade iyi bir seviyede bir futbol maçı izlediğini söyleyen Alfons Groenendijk, “İyi savunduk, iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Bu maçta da gol yemedik. Son 7 maçta bir gol yediğimizi düşünürsek, takım savunmasının oturduğunu söyleyebilirim. Oyunun sonlarına doğru daha kaliteli ve kararlı olsaydık üç puanla dönen taraf olabilirdik” diye konuştu.

Adana deplasmanına gelip puan ya da puanlarla dönen takımların çok olmadığına da dikkat çeken Groenendijk, “Kaliteli ayakları olan bir takıma karşı oynadık. Onlar da iyi futbol sergiledi. Alınan bir puandan memnunun diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Önlerinde zorlu bir hafta olduğunu sözlerine ekleyen Groenendijk, “Zorlu bir haftaya giriyoruz. Önce kupa mesaisinde Trabzonspor ile karşılaşacağız ardından Sivasspor gibi güçlü bir ekiple evimizde oynayacağız. Bu zorlu haftadan umarım başımız dik çıkabiliriz.” diyerek sözlerini noktaladı.