Göstermelik Ziyaret mi Planlı Etkinlik mi?

Antalyaspor yönetimi, düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.

Göstermelik Ziyaret mi Planlı Etkinlik mi?
6 Şubat 2024 14:59

Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri, Kepez Şerife Tufan İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Haktanır, Medeni Çelebi, Feridun Temuçin, Mehmet Bora, Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Onur Öntaş’ın da bulunduğu ziyarette Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gökçen, Okul Müdürü Ali Sılı, Müdür Yardımcıları Emine Sibel Yiğit, Meryem Yaprak Ulukuş ve Ayhan Altun ile bir süre sohbet eden yöneticiler, ardından okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Başkan Sinan Boztepe, Antalyaspor forması ile okula gelen bir öğrencinin röportaj teklifini geri çevirmedi ve merak ettiklerine yanıt verdi.

Kırmızı beyazlı yöneticiler, söyleşinin sonunda öğrencilere Antalyaspor armalı kırtasiye seti, basketbol topu ve forma hediye etse de son dönemde taraftarların ve camianın hedefinde olan Antalyaspor yönetiminin Antalyaspor adına düzenlenen bir etkinlikte üzerlerinde Antalyaspor’a dair hiçbir ürüne yer vermemeleri de merak uyandırdı.