Gerginliğe Gencer El Koydu

Başkan Gencer, 07 Gençlik ve Grup 1966 liderleriyle bir toplantı yaparak gerginliğe el koydu …

Gerginliğe Gencer El Koydu
3 Mart 2016 10:41

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 07 Gençlik ve Grup 1966 grubu liderleriyle toplantı yaparak gerginliğe el koydu.

Başkan Gencer, bugün sabah Hasan Subaşı Tesisleri’nde Gürhan Güneyli ve Yılmaz Yıldız ile bir araya geldi. Sivasspor maçının ardından  taraftar grupları arasındaki gerginlikten rahatsız olan Gencer, Kulüpler Birliği toplantısının ardından iki grup liderini de çağırarak yaptığı toplantının ardından şunları söyledi:

Sivasspor maçının ardından sosyal medyada iki tribün grubu arasında gerginlik oldu. Problemleri konuşarak çözdük. Kulüpler taraftarlarıyla, şehrin koyduğu katkılarla büyür. Antalyaspor’un dünya markası olma yolunda hızla ilerlediği bu süreçte 41.000 Passolig sayısına ulaşabiliyorsak, futbol şehri olmaya başlamışızdır. Bu durumdan rahatsız olan kesimler bu olayları kavga ortamına sürüklemeye çalışıyor. Kimse bunlara aldanmasın.”

Tribünlerdeki grupların ve taraftarların çoğalmasının kulübün de büyüdüğü anlamına geldiğini belirten Gencer, “İki grubun arasında ne kadar çok rekabet olursa o kadar seyircimizin arttığını göreceğiz. İki grup büyürken him kimseyi kırmamaları da gerekiyor. Tribün liderleri bu konuda çok hassaslar, alttaki üyelerin de hassas olması gerekiyor. Sevdamız kırmızı beyaz renklere ve armaya, bunun için de birbirimize saygıda kusur etmememiz gerekiyor. Taraftarlarımız bütünleşirse, şehrimiz bütünleşirse daha büyük hedeflere ulaşabiliriz.”

Gencer, toplantının ardından iki grup arasında herhangi bir sorun kalmadığını da sözlerine ekledi.


İKİ GRUP ARASINDAKİ OLAYLAR NASIL GELİŞMİŞTİ?

07 Gençlik ve Grup 1966 Arasında “Uçak” Gerginliği

07 Gençlik Grubundan “Uçak” Açıklaması

Grup 1966’dan 07 Gençlik’e Cevap