Gencer Transferlere Dair Konuştu

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada Emrah, Ronaldinho, Diego, Eto’o ve Karcemarskas’a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu …

Gencer Transferlere Dair Konuştu
26 Mayıs 2016 14:43

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada Emrah, Ronaldinho, Diego, Eto’o ve Karcemarskas’a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gültekin Gencer, konuk olduğu Radyospor programında Antalyaspor’un Eto’o transferi politikasına değinirken, takımdan gidecek ve gelmesi muhtemel isimlere dair de açıklamalar yaptı.

Emrah Başsan ile sözleşmelerinin salı gün sona ereceğini açıklanayn Gencer, oyuncunun aslında devre arasında takımdan ayrılmasını istediklerini fakat bunu başaramadıklarını aktardı. Gültekin Gencer, Emrah’ın bu saatten sonra kulüpte kalmasının hem Antalyaspor adına hem de oyuncu adına zarar verici nitelikte olduğunu belirtti.

Karcemarskas’ın artık Antalyaspor’Ungündeminde yer almadığını söyleyen Gültekin Gencer, oyuncunun ve menajerinin tek yaptığı işin kulüpleri birbirine düşürmek olduğunu açıkladı.

Diego transferi iddialarına da değinen Gültekin Gencer, Antalyaspor’un böyle bir transferi gündeme almadığını, kendilerinin de böyle bir görüşme yapmadığını söylerken, bir iş adamının Diego’yu alıp Antalyaspor’a getirmesi ve bize hediye etmesi durumunda hayır demeyeceklerini de  sözlerine ekledi.

Ronaldinho konusuna da açıklık getiren Gencer, 6 Haziran’da Eto’o ile Ronaldinho’nun Londra’da bir araya geleceğini söyledi. Bugün 15.30’da kulüpte Eto’o ile bir görüşme yapacağını belirten Gültekin Gencer, bu görüşmede hem Ronaldinho transferini hem de gelecek sezonki transfer konularını masaya yatıracaklarını aktardı.

Antalyaspor’un kesinleşmiş kadrosunun 19 ya da 20 kişi olacğaını belirten Gencer, takımdan ayrılacak isimleri belirlediklerini,  bu isimler takımda kalsa dahi gelecek sezon TFF’ye verilecek kadrolda isimlerine yer verilmeyeceğini kaydetti.

Kalan yirmi kişilik kadroya takviye yapacaklarını söyleyen Başkan Gencer, şu an ellerinde 17 yabancı olduğunu, Lazarevic’in opsiyonunu kullanmayınca bu sayısının 16’ya düşeceğini, gelecek sezon hedeflerinin de 14 yabancı sınırına göre belirleneceğini söyledi.

Gencer, yabancı sınırına dair yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şu an kadroda 17 yabancı oyuncumuz var. Lazarevic’in satın alma opsiyonunu kullanmazsak sözleşmesi sona erecek. Kaç yabancı alacaksak 14 yabancı sınırına göre hareket edeceğiz. Satış listesine ve kiralık listesine koyduğumuz isimler önümüzdeki dönemde belli olacak. Transfer konusunda da çalışmalar yapmaya başladık. Tahminen beş kişiyi geçmeyecek bir transfer politikası belirleyeceğiz. Hocanın kampa götürmek istediği kadro 23 kişilik isimden oluşacak. Bu da 20+3 oyuncu demek. Yani belirlediğimi< bonservis bedelini ödeyen kulüp olursa takımda kalması kesinleşen 20 ismin arasında da yolları ayıracağımızoyuncular olabilir.