Gencer: “Heyecan Duyuyoruz”

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Gültekin Gencer, tarihte olmamış bir organizasyona imza attıklarını söyledi …

Gencer: “Heyecan Duyuyoruz”
14 Mayıs 2016 14:45

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Eto’o’nun sahibi olduğu Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 16 Temmuz 2016’da Antalya Arena’da organize edilecek olan mücadelenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bugün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Gültekin Gencer, tarihte olmamış bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Gültekin Gencer, böyle bir organizasyona Antalya’nın ev sahipliği yapacak olmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirtirken, Eto’o gibi bir değere sahip oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Samuel Eto’o’nun geldiği yeri unutmayan, ülkesi ve ülkesindenki çocuklar için elinden geleni yapan birisi olduğunu söyleyen Gencer, “Eto’o Özel Vakfı’nın 10. yılı için yapılacak organizasyona Turizm ve Kültür Bakanlığımızın ev sahipliği yapacak olması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği de turizm açısından önemli. Teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Samuel Eto’o ise böyle bir organizasyon düzenlemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile futbol oynamak olduğunu söyledi.