Gencer: “Eto’o İçin 8 Milyon Euro Teklif Ettiler”

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’ya devre arasında yapılan transfer teklifinin fiyatını açıkladı…

Gencer: “Eto’o İçin 8 Milyon Euro Teklif Ettiler”
28 Nisan 2016 11:45

Antalyaspor A.Ş Mali Kongresi’nde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’ya devre arasında yapılan transfer teklifinin fiyatını açıkladı.

Eto’o’yu devre arasında satmaları durumunda en son verilen rakamın 8 milyon Euro olduğunu belirten Gencer, Eto’o’nun kendisinin gitmek istemediğini ve kaldığını söyledi. Çin ve Asya kulüpleri ile ABD kulüplerinin ciddi anlamda Eto’o’yı istediğini kaydeden Gültekin Gencer, kadrolarına 3-4 takviyeyle yapamayacakları bir şey bulunmadığını aktardı.

Ellerindeki futbolcuların değerini çıkardıklarını ve Eto’o da dahil olmak üzere fiyatlandırma yaptıklarını ifade eden Gencer, “Ciddi şekilde futbolcularımıza transfer teklifi var. 42 milyon Euro futbolcu değerimiz var. Satılmayacak hiçbir futbolcu yoktur anlayışıyla yaptığımız hesaplar bunlar. Devre arasında aldığımız oyunculardan Danilo’ya ciddi transfer teklifi var. 3-4 milyon ‘uro bonservis istiyoruz. Bunlar bizim mal varlığımız. En fazla dört futbolcu transferi yaptığımız takdirde gelecek sezon kesinlikle zirve keyfini yaşarız. Hep beraber destek olalım, yeni stadımızda 30 bin kişiyle zirveye oynayalım.” diye konuştu.