Gencer: En Değerli Takviye

Antalyaspor ile 2,5 yıllık anlaşma sağlayan Ramon Motta’nın imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, devre arasında yaptıkları en değerli takviyeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gencer: En Değerli Takviye
9 Ocak 2016 16:27

Antalyaspor ile 2,5 yıllık anlaşma sağlayan Ramon Motta’nın imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer,  devre arasında yaptıkları en değerli takviyeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Transfer dönemi başladığı andan bu yana Antalyaspor ile ismi ilk anılan kişinin Ramon Motta olduğunu hatırlatan Gencer, Motta’nın lig bitmeden Antalya’ya geldiğini ve Antalyaspor’da oynamak istediğini kendilerine ilettiğini açıkladı.

Şartları ve detayları bitirdikleri takdirde Motta’nın Antalyaspor’da oynamaya hazır olduğunu bildiklerini kaydeden Gencer, Motta’nın bugün Beşiktaş ile vedalaşarak Antalyaspor’a geldiğini ifade etti.

Bu transferin herkese hayırlı olmasını dileyen Antalyaspor Başkanı, kadrolarına devre arasında yaptıkları en değerli takviyeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Motta’dan beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Gültekin Gencer, imzaladıklarını 2,5 yıllık sözleşmenin de bunun bir göstergesi olduğunu açıkladı.