Gencer, ATSO’yu Topa Tuttu

Başkan Gültekin Gencer, ATSO’nun Antalyaspor’a desteğini başkanlığını istemedikleri için kestiğini söyledi …

Gencer, ATSO’yu Topa Tuttu
16 Mayıs 2016 16:41

Başkan Gültekin Gencer, ATSO ve ATSO Başkanı Çetin Osman Budak hakkında açıklamalarda bulundu ve ATSO’nun Antalyaspor’a desteğini başkanlığını istemedikleri için kestiğini aktardı.

Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’ın kendisinin başkanlığını istemediğini ve seçim döneminde kendisi aleyhine ciddi bir muhalefet yaptığını belirtti. ATSO’nun kendisi başkan olduğu sürece Antalyaspor’a destek vermeyeceğini açıkladığını belirten Gencer, bunların hepsinin elinde mevcut olduğunu dile getirdi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon oynanan PTT 1. Lig Final mücadelesinde Antalyaspor olarak bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarına yer ayırdıklarını söyleyen Gencer, kendilerine yer ayrılmasına rağmen Çetin Osman Budak’ın finali izlemeye gelmediğini belirtti.

Samuel Eto’o’nun sadece bir futbolcu değil aynı zamanda Antalya ve Türkiye için bir reklam yüzü olduğunu dile getiren Başkan Gencer, Eto’o’nun bir çok kuruluştan ödül almasına rağmen ATSO’dan aynı nezaketi göremediklerini söyledi.

ATSO’nun Her dönem sporla ilgili bir ödül verdiğini açıklayan Gencer, “Antalyaspor, Süper Lig’e tekrar çıktığında bu yılki ödül törenlerinde bize yer verilmedi. ATSO ödül vereceği zaman yaranacağı yerlere ödülleri yaratıyor. Maalesef Çetin Osman Budak başkanlığındaki ATSO, Antalyaspor’a hiçbir zaman gerekli desteği vermemiştir.” diyerek sözlerini noktaladı.