Geliyoruz Avrupa

Sahanın her alanında rakibinin üzerinde bir Antalyaspor vardı …

Geliyoruz Avrupa
18 Ocak 2017 09:22

Gümbür gümbür geliyoruz. Gerçekten mükemmel futbol oynuyoruz. Oynadığımız oyunun temelinde rakibi oynatmamak da olunca işler tıkır tıkır işliyor. Hemen hemen bütün takımlar bir ton transfer yapıyorlar. Bizim henüz 2 transferimiz var. Lakin o iki transfer de Gaziantep deplasmanında oynamadılar. Buna rağmen sahadaki Antalyaspor bence haftanın en iyi takımıydı.

Sahanın her alanında rakibinin üzerinde bir Antalyaspor vardı. Top çalmada, pas yüzdesinde, topla oynama yüzdesinde, ikili mücadelelerde hep rakibin kat kat üzerindeydik. Böyle olunca da galibiyet çok rahat geldi.

Rıza Hoca rakip Gaziantepspor’u çok net biçimde çözmüş. Zaten Rıza Çalımbay’ın en büyük özelliklerinden birisi de bu, rakip takımlar hakkında çok iyi gözlemler yapmak ve buna göre oyun taktiği belirleyip sonuca gitmek…. Bu konuda yerli teknik adamların en başarılılarından birisidir Rıza Hocam.

Hafta sonu Osmanlıspor deplasmanına gidiyoruz. Eğer bir hedefimiz olacaksa alın size hedef maçı. Kazanırsak hedef belli olmuş olacak, kaybedersek veya berabere kalırsak sonra bir daha konuşuruz. Lakin hedefimiz olacaksa bu maçı asla kaybetmememiz gerekiyor. Zira hedefe giden yoldaki direk rakiplerimizden birisi Osmanlıspor. Bu bağlamda Antalyaspor taraftarı Ankara’ya akın akın gitmelidir.

Gaziantep deplasmanında takımımızı destekledik her zamanki gibi. Buz gibi bir havayı aldığımız galibiyetle ısıttık. Antalyaspor nereye giderse peşinden gidiyoruz. Osmanlıspor deplasmanında da sonuna kadar takımımızın peşinde olacağız. Yeter ki onlar bizi utandırmasınlar.