Geleceğin Gözyaşları

Sivasspor mağlubiyeti belki üzücü fakat maç sonunda sosyal medyada haber olan, Antalyaspor gol yediği zaman göz yaşlarına hakim olamayan Minik Alim en büyük kazançtır…

Geleceğin Gözyaşları
7 Mart 2018 08:27

Yeni stadyuma geçildiğinden bu yana geçen sürede Antalya şehrinde yaşayan insanlar, Antalyaspor’a gün geçtikçe daha çok sahip çıkar oldu. Antalyaspor sevgisi hemen hemen her yerde dile gelip, yediden yetmiş yediye aktarılır duruma geldi. Bu eskiden yok muydu? Tabii ki vardı fakat değişen, gelişen, büyüyen futbol endüstrisinde çoğu şehir kendi takımına sahip çıkmazken, Antalyaspor sevgisinin katlanarak artması da Antalya’da futbolun geleceği açısından çok çok önemli.

Stadyumun şehvetli yapısı, modern oluşu, futbol izleyicisine zevk vermesi tabii ki Antalyasporluluk bilincinin artması için önemli sebep fakat bu güzel bilincin gelişmesinin daha önemli bir sebebi var; her babanın oğluna Antalyaspor sevgisini aşılaması…

Sivasspor mağlubiyeti belki üzücü fakat maç sonunda sosyal medyada haber olan, Antalyaspor gol yediği zaman göz yaşlarına hakim olamayan Minik Alim en büyük kazançtır. O minik gözyaşları, Antalyasporluluk ruhunun geleceğidir.

Takım kazanmış, kaybetmiş, biz sayfalarca eleştiri ya da övgü yazıları yazmışız, yönetim gitmiş, teknik adam değişmiş, futbolcu oynamamış… Hiçbir önemi yok. Önemli olan Antalyasporluluk bilincinin, kültürünün ilelebet babadan oğula böyle güzel bir şekilde taşınması, devam ettirilmesi ve yaşatılmasıdır.