Geçmiş Olsun

Siyasi politika ile uğraşmak isteyen de bu kulüpten gitsin. Bu kritik dönemde bize menfaatsiz, bu işi bilen ve kulübü yönetebilecek bir Başkan lazım…

Geçmiş Olsun
23 Mayıs 2018 08:58

Sezon başında ne umutlarla başlamıştık sezona. Hayallerimiz vardı ve hedef büyüktü. Ancak maalesef kabus gibi bir sezon geçirdik. Çok şükür taraftarımızın da desteği ile ligde kalabildik. Hamza Hamzaoğlu’nu göreve getirerek çok doğru bir hamle yaptık. Ayrıca Doukara ve Hakan transferi de tam bir nokta atışı oldu. Ligde kalmamızdaki en büyük etkenlerden oldular.

Haberlere göre Hamza Hocamız ile yolların ayrılma sebebi hocamızın zam isteğinin olmasından diye konuşuluyor. Açıkçası bize zor zamanda yardımcı olup, ligde kalmamız için elinden geleni yapan bir teknik direktörün gitmesine üzüldüm. Yeni sezon için kendisi bir avantaj olabilirdi. Hataları tabiki de oldu, eleştirdiğimiz de oldu ancak takımı tanıyordu ve tecrübeliydi. Hamza Hocaya her şey için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyorum.

Takımın başına geçecek olan ismi bu yönetim çok iyi düşünüp, taşınmalı ve seçmelidir. Kulübümüz çok kritik bir dönem içerisinde. Bu dönemde bu kulüp için en çok fayda sağlayabileceğimiz ismi bulmak zorundayız. Aksi taktide tekrar kabus gibi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

TFF de Ulusal Lisans alamadığımızı açıkladı. Bize ek süre verdi, Ek sürenin ardından puan silme cezasıyla karşı karşıyayız. Yönetim acilen boş işleri, tribünler uğraşmayı bırakmalı ve bu büyük sıkıntıya çözüm üretecek çareler bulmalıdır. Siyasi politika ile uğraşmak isteyen de bu kulüpten gitsin. Bu kritik dönemde bize menfaatsiz, bu işi bilen ve kulübü yönetebilecek bir Başkan lazım!

ETİKETLER: ,