Leonardo: “Galibiyetlerle Uçacağız”

Teknik Direktör Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu …

Leonardo: “Galibiyetlerle Uçacağız”
1 Kasım 2017 12:12

Teknik Direktör Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Duran toplardan çok gol yediklerini ifade eden Leonardo, bu sorunun üstesinden gelmeleri gerektiğini söyledi ve bu durumu geliştirdiklerinde 2-3 galibiyetle puan tablosunda çok farklı yerlere gelip uçacaklarını aktardı.

Son maçların zor geçtiğimi ifade eden Leonardo, “4-0’lık karmaşık sonuçtu bizim için. Yeni maçımızda üstesinden gelmek için hızlı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kornerden gelen bir gol, ardından yediğimiz kırmızı kart ve ikinci yarıda yenen gollerle maçı kaybettik.” dedi.

Sakatlığını en hızlı atlatacak olan oyuncunun Vainqueur’un olduğunu aktaran Leonardo; Nasri, Djourou ve Zeki’nin sakatlığı olduğunu ve bunun gibi birçok oyuncunun sakatlığının devam ettiğini aktardı. Diğer tarafta ise hemen hemen bütün maçlarda oynayan Diego, Chico ve Charles gibi oyuncuların da olduğunu söyleyen Leonardo, cumartesi günü önemli bir maç olduğunu söyledi.

Son dört maçta üç yenilgi aldıklarını aktaran Leonardo, ortada bir realite olduğunu, diğer taraftan kendine inanan insanlar olduğunu, kendisinin ise hala umudu olduğunu savundu. Ard arda alınacak 2-3 galibiyetin Antalyaspor’u içinde bulunduğu kötü durumdan çıkartarak yeni bir sayfa açmasına vesile olacağını ve Antalyaspor’un uçuşa geçeceğini savundu.

Menez’in durumuna da değinen Brezilyalı teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı:

Benden önceki teknik adam gidince ben geldim. Bu da haliyle antrenman şekillerini değiştirme durumunda bıraktı. Oyuncularım çok fazla efor sarf etti. Çok fazla yüzde yüzlerini vermeye çalıştılar. Haliyle de sakatlıklar olabiliyor. Önemli olan antrenmanda iyi bir şekilde gösterdikleri çabayı, maçta kazanma arzularına yansıtmaları. Menez, sakatlıktan yeni çıktı ama bizim oynayacağımız maçlar ve o maçta ihtiyaç duyacağım oyuncu tipindeydi. Daha fazlasını verebilirdi, bu yüzden de Bursaspor maçının ikinci yarısında Menez değişikliğiyle başladım.

FOTOĞRAF&HABER: İHA