Başkan: “Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyoruz”

Basın Sözcüsü Adnan Başkan, alınan Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.

Başkan: “Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyoruz”
12 Aralık 2021 15:37

Lig lideri Trabzonspor’u 2-1 ile geçerek seri bozan Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Adnan Başkan, sahaya rakip kim olursa olsun galibiyet için çıktıklarını aktardı.

Başkan Aziz Çetin’in daha önce söylediği gibi hedeflerinin uzun vadeli olduğunun altını çizen Adnan Başkan, “Trabzonspor ‘u mağlup etmek hem puan hem de özgüven açısından önemliydi. Ancak bizim için daha önemli olan şey; camiamızı mutlu etmek. Bu karşılaşmalar birer araç. Bu tür galibiyetler hem günümüz için, hem de yeni nesillerin Antalyasporlu olarak yetişmesi için önemli zaferlerdir. Trabzonsporlu dostlarımıza da bundan sonraki karşılaşmalarda başarılı olmalarını diliyoruz. Bilinmeli ki biz rakibimiz kim olursa olsun galibiyet için sahada yer alıyoruz” diye konuştu.” 

Öte yandan Trabzonspor maçında olduğu gibi diğer maçlarda da aynı taraftar desteğini beklediklerini dile getiren Adnan Başkan, “Galibiyetler de olacak, yenilgiler de. Ama son düdük çaldığında terinin son damlasına kadar mücadelesini sürdürmüş olan bir takımımız var artık. Bu noktada taraftarımıza da teşekkür etmek isterim. 10 binden fazla taraftarımız takımımızı inanılmaz destekledi. Onların desteğini arkamıza aldığımızda neler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonraki maçlarda da aynı desteği bekliyoruz. Biz yönetim olarak, takımımız da teknik ekibimizin önderliğinde ellerinden geleni yapıyor. Taraftarımız da yanımızda olursa yeni zaferleri birlikte yaşayacağımızdan hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.