Futbol Şansı

Engin Erdem yazdı…

Futbol Şansı
8 Nisan 2021 07:55

Antalyaspor, Nuri ve Hakan’ın yokluğunun yanına ilk dakikada yenen şok gol de eklenince, negatif üzerine negatifle başladı Sivasspor’a karşı maça. Buna rağmen Fredy, Doğukan ve Ufuk’tan oluşan orta sahanın çok kötü olmadığını düşünüyorum. Asıl iyi olmayan savunmamız ve bireysel oyuncu performanslarıydı. Fedor ve Eren’in bireysel hataları, aslında övdüğümüz savunma oyununu bir anda yerle bir etti.

Her maçın farklı bir hikayesi vardır. Bazen futbol şansı yanınızda olmaz. İstenilen oyunu sahada göremezsiniz. Sivasspor maçını da böyle değerlendirmek lazım. Ankaragücü mağlubiyetinden sonra iki maç art arda gelen mağlubiyet, moralleri çokça bozsa da ben oyunsal anlamda Antalyaspor’un iyi yolda olduğunu söyleyebilirim.

Skoru bir kenara bırakalım. Artık rakip kaleye çok daha rahat gidebilen, daha kolay gol pozisyonuna giren bir Antalyaspor izliyoruz. Bir iki maç istenilen sonuç olmasa da Kayserispor maçında istenilen üç puanın alınacağını düşünüyorum.

Her mağlubiyetten alınacak dersler vardır. Sivas maçının da öyle değerlendirip çıkarımlar yapıp yola devam etmek lazım. Üç günde bir maç yapılan ligde, bu tür sonuçlar göreceğiz. Bizlere düşen, kötüye kötü demek fakat yerden yere vurmamak.

Son olarak, iyi yolda olan bir Antalyaspor olduğunu yinelemek isterim. Gidilen yolda bu şekilde kazalar olacaktır fakat hemen toparlanıp devam etmek en doğru olanıdır.

Kayseri maçında futbol şansı yanımızda olsun.