Futbol Sonuç Oyunu

7. hafta sonuna dek bu takımın ekstra bir şey yapılmazsa maç kazanacağını düşünmüyorum …

Futbol Sonuç Oyunu
20 Eylül 2016 09:14

Her ne kadar iyi futbol oynarsan oyna futbol, sonuç oyunudur. Her ne kadar isim yapmış futbolcularla sahaya çıkarsan çık, eğer skor tabelasında rakibinin en az bir sayı farkla önüne geçemiyorsan o iş olmuyor demektir. Antalyaspor’da her ne kadar oyunun bazı bölümlerinde üstünlük kurulsa da dört maçtır bir türlü o artı tabela üstünlüğü yakalanamıyor.

Geçen sene dört maçta alınan dokuz puan ile ihtişamlı başlanılan, bu sezon ise kabus gibi dört maçta sadece alınan bir puan…

Başarısızlığın büyük bir bölümünü yönetime bağlıyorum. Bu da Karabük maçındaki ilk 11’e bakıldığında açık ve net görülüyor. Zaten geçen sezon deplasmanda maç kazanmakta zorluk çeken kısıtlı oyuncu grubunun aynen korunması ve ilk 11’de hiçbir yeni transferin bulunmamasıyla bu açık şekilde görünüyor. Zaten alternatifsiz oyuncu grubu ve geçen sezon yakalanan havanın yakalanmaması sonucu alınan kötü skorlarıyedinci hafta sonuna kadar bu takımın ekstra bir şey yapılmazsa maç kazanacağını düşünmüyorumn tesadüfi olmaması ve tamamen yönetimin ilk 11’e direk katkı yapacak oyuncu tranferi yapmayışı problemin ana sebepleri arasında. Bununla beraber . Umarım yanılırım.

Kalbinde Antalyaspor Olan Herkese…