Futbol Şansı

Ligin alt sıralarındaki takımlarının puan kayıpları sonrası alınacak bir galibiyet, bizi mental anlamda çok rahatlatacaktı..

Futbol Şansı
7 Mart 2018 08:28

Sivasspor maçına şehir olarak gerçekten iyi motive olmuştuk. Ligin alt sıralarındaki takımlarının puan kayıpları sonrası alınacak bir galibiyet, bizi mental anlamda çok rahatlatacaktı. Şehir buna inanmıştı ve tribüne de yansımıştı bu durum.

Maçın başlaması ile birlikte sahada görmek istediğimiz bir Antalyaspor vardı. Savaşan, mücadele eden, galibiyeti isteyen, tribünün agresif desteğini sahaya yansıtan bir Antalyaspor… Takımı geçen hafta acımasızca eleştiren ben bu hafta bunu yapmayacağım. Zira skorboardda istediğimiz yazı yazmasa da sahada istediğimiz Antalyaspor vardı. Rakip kaleyi resmen topa tuttuk. 16 şut çektik. Rakip takım 6 şut çekti, 4 gol attı. Maç boyunca tüm istatistiklerde rakibe karşı üstün olduk ama maalesef bunu skora yansıtamadık.

Bana göre maçın orta hakemi maçın sonucunu direkt olarak etkiledi. Sadece maçın ilk yarısında üç tane net penaltımız verilmedi. İkili mücadelelerde çalmadığı düdükler, vermediği kartlar özellikle maçın ilk yarısında bizim gardımızı düşüren etkendi. Ama olmayınca da olmuyor işte.

Tribünlerimiz konusunda söylenecek tek şey var ; maaşallah. Rakip oyuncunun maç sonucu açıklamasında söylediği cümle çok önemli ; “Eğer bu muhteşem taraftar bizde olsaydı biz bugün en azından Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ediyor olurduk.”  Dillere destan, yeri göğü inleten bir taraftar desteği vardı Antalya Stadyumu’nda. En az 25000 taraftarımız çok güzel destek verdi takımına ve maç sonu alkışladı. Örnek davranış…

Şimdi Göztepe deplasmanımız var. Çok önemli haftalara girerken ilk deplasman galibiyeti gelir mi? Neden olmasın?