Futbol Şansı da Yanımızdaydı

Cumhuriyet’in çocukları soğuk Ankara ayazında Anıtkabir’in Aslanlı Yolunda adım adım Atalarına doğru yürüyor; onun için dua edip, sevgilerini haykırıyorlar …

Futbol Şansı da Yanımızdaydı
25 Ocak 2017 08:54

Cumhuriyet’in çocukları soğuk Ankara ayazında Anıtkabir’in Aslanlı Yolunda adım adım Atalarına doğru yürüyor; onun için dua edip, sevgilerini haykırıyorlar.

Ankara’da güneş, pazar sabahı Antalyaspor için doğdu. Yüzlerce Antalyaspor sevdalısı, Anıtkabir ziyaretinin ardından kendilerine ayrılan yeri tıka basa doldurdular ve 90 dakika boyunca takımı desteklediler.

Maça Osmanlıspor iyi başladı, maçın geneline bakarsak da Osmanlıspor bizden daha iyiydi. Sekizinci haftada bu takım kesin düşer gözüyle bakılırken, 89. ve 90+’da gelen goller lig beşinciliğini müjdeliyordu.

Sadece iyi oynamak, taraftarlarının tribünü fullemesi, takım kadrosunun güçlü olması veya skoru her an değiştirebilecek yıldızlara sahip olman başarının gelmesi için yeterli olmuyor. İşin içinde zora düştüğün anda şans faktörünün de devrede olması gerekir bazen. Ankara’da son dakikalarda bir puana deliler gibi sevinebileceğimiz bir ortamda gelen gollerle aklımızın bile ucundan geçmeyen ekstra puanlarla şehrimize döndük. Bu maç Antalyaspor’un bu seneki hedefi için kırılma maçıydı. Artık net şekilde bu takımın hedefinin Avrupa Kupaları olduğunu söyleyebiliriz. Maç sonundaki Yönetim-Futbolcu-Taraftar bütünleşmesi de bunun apaçık bir göstergesiydi. Bundan sonrası daha da önemli… İstikrarı koruyup, son maçın son düdüğüne kadar bu mücadeleyi sürdürecek bir camia var artık.

Bizler taraftarlar olarak buna yürekten inanıyoruz. Gittiğin yerlerde yalnız kalma diye her zaman olduğu gibi deplasman tribününde olacağız. Yolun sonu Avrupa olur inşallah diyorum ve gidebileceğimiz deplasmanların hayallerini kuruyorum şimdiden.

Cumartesi günü stada gelip siz de bu hayale bizimle beraber ortak olun. Bu takım bunu hak ediyor çünkü.