Futbol Okulları Zafer Bayramı’nda Buluştu

Futbol Okulları Zafer Bayramı’nda Buluştu
31 Ağustos 2023 12:30

Antalyaspor Futbol Okulları 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyona futbol okullarında eğitim gören minikler, antrenörleri ve aileleri ile birlikte katılırken; etkinliğe Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selin Tezel, Tahir Özdaş ve Caner Canıtez de katılım gösterdiler.

Antalya içerisinde yer alan Hasan Subaşı, Döşemealtı, Lara, Kumluca, Kemer, Serik, Manavgat şubeleri ve Burdur ilimizdeki Burdur ve Gölhisar futbol okullarından 2011, 2012, 2013 ve 2014 doğumlu toplam 500 minik yıldız adayı organizasyonda sahaya çıktı.

Saygı duruşu ve ardından coşku ile okunan İstiklal Marşı ile başlayan törende Antalyaspor Futbol Okulu Koordinatörümüz Ramazan Özen, yaptığı sunumun ardından açılış konuşmasını yapmak üzere Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selin Tezel’i kürsüye davet etti.

Tezel, günün anlam ve önemine binaen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anarak başlattığı konuşmasını 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutlayarak sürdürdü.

Selin Tezel, sözlerinde Antalyaspor’un büyük bir aile olduğunu, Antalyaspor Futbol Okulları’nın da özellikle son yıllarda ülkemiz genelinde ve uluslararası alanda yaptığı atılımlarla geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye adım adım yaklaştığını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ve günün anısına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Antalya şubesi tarafından görevlendirilen hakemlerin çaldığı ilk düdük ile birlikte minik akreplerin heyecan dolu müsabakaları başladı.

Zafer Bayramımızı kutlamanın yanı sıra pek çok öğrenci için tesislerimizi ilk defa görme ve şubeler arası kaynaşma niteliği taşıyan etkinlikte antrenörler de öğrencilerin form durumu hakkında gözlem yapabilme fırsatının değerlendirildi. Oynanan keyifli maçların ardından minikler, bugüne özel olarak hazırlanan katılım belgelerini alarak tesislerden ayrıldılar.