Forza Antalya’dan Pankart İndirme Kararı

Forza Antalya, uzun zamandır tribünlerde asılı olan Forza Antalya pankartını indirme kararı aldı.

Forza Antalya’dan Pankart İndirme Kararı
6 Şubat 2024 10:36

Corendon Airlines Park’ta Maraton Tribününde yer alan ve yaptıkları etkinliklerle birçok kesimin de takdirle karşıladığı Forza Antalya, Başkan Sinan Boztepe’nin açıklamalarına tepki göstererek yaklaşık 5.5 yıldır tribüne asılı olan Forza Antalya pankartını indirme kararı aldı.

Forza Antalya tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Büyük Antalyaspor Taraftarı

Forza Antalya mensupları olarak hiçbir başarı ve karşılık beklemeden, bu şehir için maddi manevi hiçbir çıkar gözetmeksizin armanın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

Son yaşadığımız olaylardan sonra bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir. Malum İstanbul takımları ile oynadığımız iç saha maçlarında mevcut yönetimin ve idarecilerinin kulübün dinamiklerini bilmediği ve camiasını tanımadığı gün gibi ortaya çıkmıştır.

Tüm bunların sorumluluğunun Antalya sevgisine ve Antalyasporlu olma bilincine sahip olmayan, üzeri örtülü bir atama ile göreve gelmiş olan yönetimde olduğunu düşünüyoruz.

Kendi taraftarını kolluk güçlerinin önüne atan, ceza yemesine sebep olan mevcut Antalyaspor yönetimini kınıyoruz.

Unutulmasın ki bu kulüp, bu şehir en çaresiz zamanlarda bile kendi öz evlatlarından yarınlarını düşünmeden bu armaya sahip çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz en zor anımızda bile farklılıklarımıza bakmadan bir olmayı biliriz.

Forza Antalya olarak yıllardır altında beraber olduğumuz, ailemizin simgesi olan pankartımızı indirerek tepkimizi ortaya koyuyor; bu işin takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.

Dün, bugün ve yarın Sadece Antalyaspor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.