Formalar Parladı

Selin Antalya yazdı…

Formalar Parladı
24 Temmuz 2019 09:27

Antalyaspor’un 2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu’nda giyeceği formaların tanıtımına hayran kaldım diyebilirim.

Özellikle yapılan video klip ile adeta formalar parlamış diyebiliriz. Antalya’nın tarihi yerlerine yer verilmesi ile başlayan ve devamında Antalyaspor Stadında çekilen kareler güzel bir kompozisyon oluşturmuş. Şehrin ve takımın reklam çalışmalarının sürekli güncel tutulması gerektiğini ve forma tanıtımı ile başlayan bu sürecin kesinlikle “Şehrinin takımına sahip çık” kampanyası ile desteklenmeli diye düşünüyorum.

Onun dışında klipte Antalyaspor sevdalıların oynatılması içten bir hava yaratmış diyebilirim.  Klipte oynayan herkesi gerek oyunculuklarından gerekse oradaki atmosferi bizlere hissettirdiklerinden ötürü tebrik ediyorum.

Kurgusu, işleyiş biçimi, oyuncuları ile bütünlük oluşturan klip, Konyaspor’a yapılan gönderme ile adeta zirveye ulaşmış.  Zekice eklenmiş olan bu karenin ilerleyen günlerde devamı olur diye umut ediyorum.

Klip o kadar güzel olmuş ki inanın formaları yorumlamak bende daha sonra geldi. Her bir forma ayrı bir ruh ve kompozisyon oluşturmuş diyebilirim.

Bununla birlikte nedense bende asla çubuklu sevdası değişmiyor. Gelenekselci bir yapım olduğu için her zaman tercihimi çubuklu formadan yapıyorum. Sanırım bunu bu sene Antalyaspor arması ve kırmızı-beyaz renklerden oluşan Antalya haritasının yer aldığı lacivert forma ile kırabilirim. Resmen tasarımı, kurgusu ve bütünselliği ile ayrı bir hava taşıdığını düşünüyorum.


Lige sayılı günler kalırken, önce kombine fiyatlarının uygunluğu sonra formaların güzelliği ile taraftarı mutlu eden Antalyaspor kulübü yöneticilerinden artık transferler ile ilgili güzel haberler bekliyoruz.