Dolar 38,7475
Euro 43,6334
Altın 4.143,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 23°C

Fikret Öztürk, Antalyaspor Vakfı’nın Başkanı Oldu

Antalyaspor Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Fikret Öztürk, Antalyaspor Vakfı’nın Başkanı Oldu
28 Temmuz 2019 15:15

Antalyaspor Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Olağanüstü genel kurulda yeterli çoğunluk sağlandıktan sonra gündem maddelerine geçildi.

Yapılan oylamada, Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu oy birliği ile ibra edildi. Son madde olarak yeni yönetim kurulu seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde, Fikret Öztürk başkanlığındaki yönetim oy birliği ile göreve getirildi. Yeni yönetim kurulunda; Fikret Öztürk, Mustafa Yılmaz, Nafiz Tanır, Murat Ülger, Mustafa Sağdur, Erdoğan Kahya ve Bülent Yörük yer aldı. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Necmi Gür, Mehmet Çapacı, Mehmet Başaran, Lara Uluç, M. Ali Tuncer, Efe Kırmızıoğlu ve Ali Deveci seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Abdullah Toy ve Mehmet Yaman, Yedek Üyeliklerine ise, Ahmet Fığlacı ile Gökalp Dinçmen getirildi.

Antalyaspor Vakfı Başkanlığı’na seçilen Fikret Öztürk, çok daha önceden belirlenmiş bir programı olduğu için genel kurula katılamazken, dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mustafa Yılmaz, Fikret Öztürk’ün, geçtiğimiz günlerde yapılan Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Kurulu’na da başkan seçildiğini hatırlatarak, “Fikret Bey’in başkanlığındaki yeni yönetimimiz de, bugün görev gelen yeni yönetimimiz de Antalyaspor’un sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bilen bir ekip. Önümüzdeki sorunları hep birlikte çözerek Antalyaspor’u en iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Bugüne kadar vakıfta görev yapan tüm değerli Antalyasporlulara teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.