Fenerbahçe Maçındaki Taraftar Sayısı Açıkladı

Antalyaspor’un, Fenerbahçe maçındaki taraftar sayısı açıklandı…

Fenerbahçe Maçındaki Taraftar Sayısı Açıkladı
6 Şubat 2016 14:57

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup eden Antalyaspor’da, tribünde bulunan taraftar sayısı da belli oldu.

Antalyaspor taraftarı hakkında konuşan Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçında tribünleri dolduran yaklaşık 25 bin taraftara teşekkür etti. Her maçta stadın kırmızı-beyazlı taraftarlarla dolmasını istediklerini kaydeden Gencer, Antalyaspor’un yaptığı transfer ve oynadığı futbolla daha fazla taraftarın stadyuma gelmesini beklediklerini ifade etti.

Yaptıkları transferlerle Antalyaspor’un adını dünyaya duyurduklarını aktaran Antalyaspor Başkanı, “Antalyaspor taraftarı her geçen gün büyüklüğünü gösteriyor. Bize, ‘33 bin kişilik stadyumu dolduramazlar, 5 kişiye oynarlar’ diyenler en kötü maçımızda yaklaşık 9-10 bin kişiye oynuyoruz. Fenerbahçe maçında tribünlerde yaklaşık 25 bin seyirci vardı. Galibiyet serisi devam etsin o stad her zamana dolacaktır. Futbol sonuç odaklı ama seyirci iyi futbolda izlemek ister. Biz yönetim olarak bunu yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah bundan sonrada güzel futbol ve puanlar almaya devam ederiz. Stadyumumuzda hep dolu olur” diye konuştu.

Yayıncı kuruluş ise maç sırasında verdiği bilgide, tribünde yer alan biletli taraftar sayısını 21.735 olarak açıkladı.