Eto’o Yeniden Takımla Birlikte

Samuel Eto’o, Antalyaspor’un tesislerde sürdürdüğü Galatasaray maçı hazırlıklarına katıldı…

Eto’o Yeniden Takımla Birlikte
30 Eylül 2016 15:17

Yönetimin kadro dışı kararını kaldırarak affettiği Samuel Eto’o, Antalyaspor’un tesislerde sürdürdüğü Galatasaray maçı hazırlıklarına katıldı.

Antalyaspor, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Teknik Direktör Jose Morais futbolcularıyla saha içerisinde kısa bir toplantı yaptı.

Antalyasporlu futbolcular antrenmana düz koşu ile başlarken, daha sonra açma germe hareketleri, 5’e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra ayak tenisi oynayan kırmızı beyazlı ekibimiz, antrenmanı yarı alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Kadro dışı kararı kaldırılarak affedilen Samuel Eto’o da takımla birlikte antrenmana katıldı. Antrenman sahasında tüm arkadaşlarıyla selamlaşan Kamerunlu futbolcu Jose Morais ve teknik heyetle de selamlaştı. Eto’o antrenmanda neşeli hareketleriyle dikkat çekerken arkadaşlarıyla da bol bol şakalaştı.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de antrenmanı izledi. Jose Morais ile kısa bir görüşme yapan Öztürk, tüm futbolcuları sahada topladı ve 10 dakikalık bir konuşma yaptı.